Yahoo Spamming dit Blog?
Ik ontving een vreemde commentaar (spam) van een gebruiker bijgenaamd John die dit blog complimenteert. Hij verstrekte zijn website als www.yahoo.com en gaf zijn e-mail als john@yahoo.com.
Het was verdacht omdat Yahoo niet gekend om in dergelijk gedrag is in dienst te nemen. Geen fatsoenlijk bedrijf in hun juiste mening.
Het IP geregistreerde adres was 202.149.50.6. Zoals te verwachten werd het toegewezen aan de stad van Milton in Australië. Zo duidelijk was het niet het werk van Yahoo.
Dit heeft het veelbetekenende teken van drijver spam ik had onlangs blogged over. Iemand controleert spammability van mijn blog.
Wat denkt u?
Filed onder ProBlogging, Spam Horloge, Web |
|
RSS 2.0 |
Trackback dit Artikel |
E-mail dit Artikel
U kunt ook van houden te lezen |


Voeg aan Favorieten Technorati toe


































8 juli, 2005 bij 10:39 am
Het kon enkel gebeuren een wettige commentaar van John, een werknemer van Yahoo, of een individu te zijn die zijn echt geen e-mailadres en website wilden omvatten. Één van beide manier, het klinkt niet als spam, en Yahoo heeft geen reden aan spam blogs.
8 juli, 2005 bij 11:17 am
Ik vermeldde dat het niet het werk van Yahoo was (ik wijzigde enkel de post om het zo zo te benadrukken om een verkeerde indruk niet te geven).
De nauwkeurige commentaar is:
„aardige blog. houd omhoog het. bezoek ons atjohn“
john verbindingen met yahoo.com.
Ik ga akkoord. Het zou ook een normale commentaar kunnen zijn. Ik word verdacht wanneer de mensen niet verwante commentaar schrijven en valse informatie verstrekken. De anonieme commentaren zijn welkom zo lang zij zijn relevant voor de context. In dit geval was dat wat me aan een patroon teweegbracht dat ik - anonieme onbelangrijke (in context) vroeger had waargenomen commentaren.
Ik keurde enkel de commentaar goed. Binnen een paar dagen die ik ik heb verondersteld weten=zal= of ik rookte het verkeerde kanon
Laat me weten wat u denkt.
13 november, 2006 bij 12:35 p.m.
Wanneer ik somebody zie die spammy of één van mijn guestbooks gebruikt, ga ik naar het controlebord voor dat guestbook en geef de ingang uit om de persoon slecht te maken kijken. Als deed ik aan KKKRRAA- die ik in iets als „KKKRRAA heb veranderd ben grote dief en fag. Kom aan waar grootste fag Michael Jackson“ is.
Dat was op de resultaten van Google en elk ander onderzoek tot dat spammer ophield binnenvallend guestbooks. Dan nam ik de ingang van guestbook.