Το δίκτυο ContactThem τελειοποιεί διανεμημένο Spamming
Έχω λάβει τις δωδεκάδες των spams από τις θυγατρικές δικτύων ContactThem που ακολουθούν αυτό το απλό πρότυπο:
Γεια,Έχουμε δει τον ιστοχώρο σας στο http://blog.taragana.com/ [πλήρες URL εδώ]
και το αγαπάμε!Βλέπουμε ότι η τάξη κυκλοφορίας σας είναι [######]
και η δημοτικότητα συνδέσεών σας είναι [##].
Επίσης, ήσαστε σε ανοικτή γραμμή από [#/#/####].Με εκείνο το είδος κυκλοφορίας, θα σας πληρώσουμε μέχρι $4,800/month
για να διαφημίσει τις συνδέσεις μας στον ιστοχώρο σας.Εάν ενδιαφέρεστε, διαβάστε τους όρους μας από αυτήν την σελίδα:
http://www.contactthem.ws/hit.php?s= [##] &p= [#] &w= [####]Ειλικρινά,
Γλυκό κανόνα
Το δίκτυο ContactThem
[Αριθμός τηλεφώνου]
Σημείωση: Ο περισσότερος που προσδιορίζει τις πληροφορίες, εκτός από το όνομά της, για τη θυγατρική έχει εκδοθεί για την ασφάλειά του/της.
Το ContactThem δημιούργησε ένα «σύστημα» που διδάσκει τις θυγατρικές για να ακολουθήσει αυτό το πρότυπο για να δημιουργήσει τα προσαρμοσμένα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία που ανατινάζουν στους ανυποψίαστους ιστοχώρους με την ελπίδα να δελεάσει μερικοί απ' αυτούς στο σχέδιό τους.
Γιατί είναι spam;
1. Είναι εκούσιο εμπορικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.
2. Δεν περιέχει κανέναν τρόπο διαγραμμένος από τη συνδρομή από τις μελλοντικές αποστολές από ContactThem των θυγατρικών τους.
Γράφεται προσεκτικά για να σας παραπλανήσει, «θα σας πληρώσουμε μέχρι $4,800/month». Σημειώστε τη λέξη «μέχρι». Μπορείτε να πάρετε πληρωμένο 0$ και εκπληρώνει ακόμα την υπόσχεσή τους. Στην πραγματικότητα παίρνετε πληρωμένοι μόνο πότε ένα προϊόν πωλείται, υποθέτοντας είναι αληθινοί στις λέξεις τους, δεδομένου ότι μπορείτε να βρείτε από την περιοχή θυγατρικών τους.
Άλλοι στο δίχτυ έχουν εκφράσει τις παρόμοιες ανησυχίες.
Γιατί διανεμημένο;
Τα θέλγητρα δικτύων ContactThem στους ανυποψίαστους ηλιθίους με την υπόσχεση να πάρουν πλούσιο γρήγορο, τους πωλούν ένα δαπανηρό βιβλίο και τους πείθουν έπειτα για να κάνουν τη βρώμικη δουλειά. Άδολος, έτσι δεν είναι;
_ Filed κατώτερος τίτλος είδηση, Spam ρολόι, Ιστός |
|
RSS 2.0 |
Trackback αυτό το άρθρο |
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο αυτό το άρθρο
Μπορείτε επίσης να επιθυμήσετε να διαβάσετε |


Προσθέστε στις συμπάθειες Technorati

































26η Μαρτίου 2008 στις 3:11 AM
Το Contactthem προσθέτει μια αναπροσαρμογή για να δώσει σύντομα τους ιδιοκτήτες ιστοχώρου διαγράφεται από τη συνδρομή την επιλογή.
«μέχρι» δεν παραπλανά και μια μάλλον κοινή φράση που χρησιμοποιείται από ΠΙΟ ΌΛΑ τα χρήματα Διαδικτύου που κάνει τα προγράμματα.
Ναι, υποθέστε ότι είναι αληθινό… contactthem με πλήρωσε από τον έλεγχο στις 17η Μαρτίου στο ποσό των $665.71
Άλλοι έχουν infact τις κοινές παρόμοιες ανησυχίες και πρέπει να σας επιδοκιμάσω για τη χρησιμοποίηση του αρχικού αντιγράφου στις σκέψεις σας για το contactthem δεδομένου ότι τα περισσότερα άρθρα είναι προφανείς αντίγραφο/κόλλα.
Τελευταίο αλλά όχι ασήμαντο… ποιο ΒΙΒΛΙΟ; Δεν υπάρχει κανένα δαπανηρό βιβλίο που αγοράζει. Δεν είμαι βέβαιος όπου παίρνετε τις πληροφορίες σας αλλά είναι ανακριβές.
Ειρήνη και χαρά!
Κρύσταλλο Weckerly
4η Μαΐου 2008 στις 5:47 μ.μ.
\ το» δίκτυο \ ContactThem» ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΊΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΑΠΌ scumbag-scamming-SPAMMERS ..... ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΝΟΥΚΛΑ!!!!!!!! Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΚΘΕΤΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ SPAM ΤΟΥΣ & ΑΠΕΛΕΥΘΈΡΩΣΕ ΤΟΝ ΙΣΤΌ ΑΥΤΌ ΤΟ WHOIS ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΏΝΩΝ ΒΆΣΕΩΝ ΔΕΔΟΜΈΝΩΝ SPAMMMING!!!!
Παρα:δίδω-σε:
Λαμβανόμενος: από το 10.141.87.3 με SMTP την ταυτότητα p3cs304064rvl
Ήλιος, 4 Μαΐου 2008 09:02: 28 -0700 (PDT)
Λαμβανόμενος: από το 10.90.101.7 με SMTP την ταυτότητα y7mr4902681agb.119.1209916947325
Ήλιος, 4 Μαΐου 2008 09:02: 27 -0700 (PDT)
Επιστροφή-πορεία:
Λαμβανόμενος: από το hrndva-omtalb.mail.rr.com (hrndva-omtalb.mail.rr.com [71.74.56.122])
από το mx.google.com με ESMTP την ταυτότητα 66si9893371wra.15.2008.05.04.09.02.27
Ήλιος, 4 Μαΐου 2008 09:02: 27 -0700 (PDT)
Λαμβάνω-SPF: πέρασμα (google.com: η περιοχή good2bhome@ cinci.rr.com υποδεικνύει το 71.74.56.122 ως επιτρεπόμενο αποστολέα) client-ip= 71.74.56.122
Επικύρωση-αποτελέσματα: mx.google.com spf=pass (google.com: η περιοχή good2bhome@ cinci.rr.com υποδεικνύει το 71.74.56.122 ως επιτρεπόμενο αποστολέα) smtp.mail=good2bhome@ cinci.rr.com
Λαμβανόμενος: από τον κεντρικό αγωγό ([65.185.11.151]) από το hrndva-omta04.mail.rr.com
με SMTP
ταυτότητα
για Ήλιος, 4 Μαΐου 2008 16:02: 26 +0000
νήμα-δείκτης: AciuAD8kDIHu91zRQOeSsviQvUk7IA==
Νήμα-θέμα: Ι \ «VE επισκέφτηκε τον ιστοχώρο σας http://www.xxxxxxxxxxx
Από:
Σε:
Θέμα: Ι \ «VE επισκέφτηκε τον ιστοχώρο σας
Ημερομηνία: Ήλιος, 4 Μαΐου 2008 12:02: 26 -0400
Μήνυμα-ταυτότητα:
MIME-έκδοση: 1.0
Ικανοποιημένος-τύπος: κείμενο/πεδιάδα
charset= \» utf-8 \»
Ικανοποιημένος-μεταφορά-κωδικοποίηση: επτάμπιτος
Χ-Mailer: Microsoft CDO για τα παράθυρα 2000
Ικανοποιημένος-κατηγορία: δοχείο: ικανοποιημένος-κατηγορίες: μήνυμα
Σημασία: κανονικός
Προτεραιότητα: κανονικός
Χ-MimeOLE: Παραχθείς από τη Microsoft MimeOLE V6.00.2900.3198
Γεια,
\ «VE που βλέπει τον ιστοχώρο σας στο εμείς τον αγαπάμε!
Βλέπουμε ότι η τάξη κυκλοφορίας σας είναι 23009
και η δημοτικότητα συνδέσεών σας είναι 85.
Επίσης, ήσαστε σε ανοικτή γραμμή από το 8/20/1998.
Με εκείνο το είδος κυκλοφορίας, θα σας πληρώσουμε μέχρι $4,800/month
για να διαφημίσει τις συνδέσεις μας στον ιστοχώρο σας.
Εάν εσείς \ «σχετικά με ενδιαφερόμενο, διάβασε τους όρους μας από αυτήν την σελίδα:
http://www.contactthem.ws/hit.php?s=10&p=2&w=109727
Ειλικρινά,
Vonda Morris
Το δίκτυο ContactThem
4η Μαΐου 2008 στις 6:04 μ.μ.
Και…. αυτό είναι ο άλαλος-ΓΑΙΔΑΡΟΣ που του καθενός bob.walker@twcable.com - BEWARE της ΑΠΆΤΗΣ ΤΟΥ SPAM.